fbpx
­
DanskeSolceller.dk

Mange tak - din henvendelse er modtaget

Vi har modtaget din henvendelse,
og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 

Med venlig hilsen

Tak din henvendelse modtaget Danske Solceller ApS

- spar 50% på din elregning uden udbetaling.

 

Danske Solceller har mange års erfaring med levering af solcelleanlæg til topkvalitet til skarpe priser, og vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning, som passer til dit hus og dine ønsker.

Vi tilbyder nøglefærdige solcelleanlæg, som er tilsluttet og tilmelde hos Energistyrelsen.

Solceller fra Danske Solceller leveres med 30 år effektgaranti, og de nye banebanebrydende solcellebatterier har en levetid på +20 år.

Investering i solceller er i dag så sikkert at komplette solcelleanlæg med batteri tilbydes 100% finansierer uden udbetaling.

Hvorfor er besparelsen så stor?

Danmark har verdens dyreste elpriser. Med et gennemsnitsforbrug på 6.000 kWh hvert år, udgør den samlede elregning for en danske familie som bor i etparcelhus på 130-150 kvm udgøre kr 600.000 over 30 år. 

Med solceller og batteri kan du blive selvforsynende i hele sommerhalvåret, hvilket vil reducere elregning med 50% - svarende til en besparelse på ca. kr 300.000.

Hvor meget koster det hver måned at købe solceller?

Netto får du penge i overskud hver måned. I stedet for at betale din elregning, betaler du lidt mindre på at betale lånet på dine solceller - derved opnår du en besparelse hver måned.

På baggrund af din henvendelse vil vi nu gå i gang med at undersøge dine emuligheder for at få monteret solceller.

Er det rigtigt at der er et overskud på kr 7.533 det første år?

Ja, udgiften til montage og tilslutning af dine solceller kan indberettes på en selvangivelse (håndværkerfradraget) hvilket betyder, at du får 7.533 i hånden det første år.

Hvordan fungere håndværkerfradraget?

Ved købet af solceller hos Danske Solceller ApS, fremsender vi en faktura til dig, hvor udgiften på montage er specificeret særskilt med kr 25.000. Her efter kan indberette udgiften på din selvangivelse med kr 12.400 for 2 personer i husstanden som er over 18 år. 

­